Hévíz városa igen kedvelt kikapcsolódási helyszín, hiszen a méltán híres gyógytója mellett valódi kis „nyugalom szigete” városka. Érdemes ellátogatni ide több napra is, ilyenkor pedig tökéletes szálláshely lehet számunkra Hotel Palace Hévíz****, ahol számos wellness szolgáltatás közül válogathatunk.

Hotel Palace Hévíz**** természetesen nem csak egy évszakban, de egész évben szeretettel várja a vendégeit, minden időszakban egyedi ajánlatokkal készülve. Ahogy télen is találunk a csomagajánlatok között téli felfrissülést, úgy nyáron is számos ajánlat közül válogathatunk. 

Élvezhetjük a nyár napsugarait a mesés Hévízen, a Nyári Szünidei Akció elnevezésű csomag kiválasztásával, amit még március utolsó napjáig lehetőségünk van megvásárolni. 

A csomag ára igen kedvező, érdemes előre gondolkodva, azonnal megvásárolni, hiszen ilyen ajánlatokról nem érdemes lemaradni. 

 

 

A csomag tartalma, 8 nap, 7 éjszaka szállás a négycsillagos Hotel Palaceban, félpanziós ellátással, kisgyermekeknek a ManóVilág játszószoba, nagyobb gyerekeknek pedig a Csemete erdő gyermekjátszó használatával. Természetesen, aki nem akar ilyen hosszú időre elutazni, annak lehetősége van ugyanezt a csomagot 5 éjszaka szállással megvásárolni. 

A wellness szolgáltatások tejeskörű használata is benne van az árban, így pihentető kikapcsolódásban lehet részünk a szálloda pezsgőfürdőjében, a szaunák és gőzkabin kihasználásával, és természetesen a hotel élményfürdője is nyitva áll előttünk. 

 

 

A csomag egyébként most még valóban igen kedvező árakat tartalmaz, ráadásul különböző szobák közül is válogathatunk. Standard kétágyas szoba, családi apartman vagy Economy franciaágyas szoba közül választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbbet. 

Nem lehet elég korán megtervezni a nyaralási helyszíneket, időpontokat, de mindenképpen érdemes belföldön is kikapcsolódni, legalább egyszer az évben. Hévíz erre tökéletesen alkalmas helyszín, és ezzel a nyári akcióval még március végéig sok pénzt is megspórolhatunk, amit befektethetünk egy másik nyaralásunkba. 

Érdemes tehát időben lefoglalni a számunkra legmegfelelőbb szobát, a Hotel Palace Hévíz**** szeretettel várja az érdeklődő és pihenni vágyó vendégeket.